Selecteer een pagina

Pien’s werkwijze

Aangezien het jullie huwelijk is, hoop ik dat bruidsparen zelf ook willen meedenken over de ceremonie. Het is tenslotte jullie huwelijk! Daarnaast vind ik het leuk om ook anderen hierbij een rol te laten spelen. Zij kennen jullie tenslotte al veel langer.

Samen met jullie bedenk ik hoe we alles kunnen verweven tot een mooie, bij jullie passende en onvergetelijke huwelijksplechtigheid. Het wordt geen saai praatje, maar een verhaal om te onthouden. Daarbij hoort een goede voorbereiding en vind ik het belangrijk dat ik weet waarover en over wie ik het heb. Dat is de sleutel tot een onvergetelijk verhaal.

Meestal volg ik de volgende aanpak:

  • We hebben een 1ste telefonisch contact
  • Vervolgens maken we een afspraak om elkaar uitgebreid te spreken
  • We houden contact over de gemaakte afspraken en komen indien nodig nog een keer bij elkaar.
  • Ik heb contact met anderen die jullie willen betrekken bij de plechtigheid
  • Uitkomst: een mooie huwelijksceremonie

Ik ben een BABS bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Willen jullie trouwen in deze gemeente? Wat leuk! Het is toegestaan om in de gehele gemeente te trouwen mits de locatie voldoet aan een aantal regels die de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft opgesteld.

Willen jullie graag trouwen in een andere gemeente? Check dan even bij de betreffende gemeente hoe we dit samen aan kunnen pakken. Veel gemeenten kunnen mij benoemen tot BABS-voor-één-dag.