Selecteer een pagina

Over Pien

Na een aantal jaren in het buitenland gewoond te hebben, woon ik sinds 1994 in Doorn. Ondertussen heb ik op vele plekken huwelijken voltrokken, o.a. onder een grote eikenboom, op een strand, bij het bruidspaar thuis of in een chique kasteel en kan ik mijn ruime ervaring goed gebruiken.

Ik kan jullie (indien gewenst) op weg helpen met praktische informatie. “Wat is nu wel en niet handig en haalbaar?

Ik ben benoemd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (‘BABS’) in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, maar voltrek huwelijken door het hele land. Ik kan je uitleggen hoe dat gaat.

Naast het sluiten van huwelijken heb ik jaren gewerkt in Het Studiehuys in Doorn, ben ik nu coach bij Stichting Anne Bo en begeleid ik kinderen in hun ontwikkeling en leren.

Pien vindt leuk…

Ridderhofstad Hindersteyn
www.hindersteyn.nl
Hindersteyn is centraal gelegen in Langbroek, ten zuidoosten van Utrecht, in een idyllisch cultuurlandschap dat alom geroemd wordt om zijn afwisselende natuurschoon. Het gebied is rijk aan eeuwenoude landgoederen met talrijke kastelen die veelal particulier bewoond worden. Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten is de historische buitenplaats Hindersteyn het gehele jaar beschikbaar.

Landgoed Vollenhoven
www.landgoedvollenhoven.nl
Midden in het groen en in een historische setting kunt u geheel naar eigen inzicht invulling geven aan uw bijzondere dag. Op de website van Landgoed Vollenhoven laten ze u graag de verschillende locaties zien en is het maken van een afspraak mogelijk om te ervaren hoe ze uw wensen kunnen verwezenlijken.