Selecteer een pagina

Over Pien

Na een aantal jaren in Singapore en Frankrijk te hebben doorgebracht, woon ik sinds 1994 in Doorn. Ondertussen heb ik vele huwelijken voltrokken en kan ik mijn ruime ervaring goed gebruiken. Zo kan ik jullie (indien gewenst)  op weg helpen met praktische informatie. “Wat is nu wel en niet handig en haalbaar?”

Ik ben benoemd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (‘BABS’) in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, maar voltrek huwelijken door het hele land. Ik kan je uitleggen hoe dat gaat. Naast het sluiten van huwelijken werk ik als pedagoge/studiecoach in Het Studiehuys in Doorn en begeleid ik kinderen van middelbare schoolleeftijd met “leren leren”.

Pien vindt leuk…

Ridderhofstad Hindersteyn
www.hindersteyn.nl
Hindersteyn is centraal gelegen in Langbroek, ten zuidoosten van Utrecht, in een idyllisch cultuurlandschap dat alom geroemd wordt om zijn afwisselende natuurschoon. Het gebied is rijk aan eeuwenoude landgoederen met talrijke kastelen die veelal particulier bewoond worden. Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten is de historische buitenplaats Hindersteyn het gehele jaar beschikbaar.

Landgoed Vollenhoven
www.landgoedvollenhoven.nl
Midden in het groen en in een historische setting kunt u geheel naar eigen inzicht invulling geven aan uw bijzondere dag. Op de website van Landgoed Vollenhoven laten ze u graag de verschillende locaties zien en is het maken van een afspraak mogelijk om te ervaren hoe ze uw wensen kunnen verwezenlijken.